4 tipuri de rame de ochelari ce se poartă în 2021 » Grande Optique

4 tipuri de rame de ochelari ce se poartă în 2021

 

Dacă trebuie să îți faci ochelari de vedere sau de protecție pentru calculator, știi că lentilele trebuie să fie excelente, în funcție de parametrii fiecărei persoane, însă și design-ul trebuie să fie la modă. Exista o vreme când nu prea puteai face pretenții, fiindcă modelele de rame erau destul de basic. Ochelarii își făceau treaba și cam atât. Însă atât designerii cât și specialiștii în optica medicală au înțeles că trebuie să ofere publicului ochelari care să se potrivească fizionomiei feței, stilului și gusturilor personale ale tuturor.

 

Domeniul fashion s-a contopit astfel cu cel al opticii medicale, iar acum nimeni nu duce lipsă de variante. La noi vei regăsi rame originale, peste 3000 la număr, de la branduri importante. După ce vor fi alese, dăm startul creării ochelarilor perfecți pentru tine. Mai jos vei descoperi 4 tipuri de rame în tendințele acestui an.

 

Vedetele anului 2021 – ramele metalice

 

Ramele metalice îți oferă un aer de student/hipster și sunt la modă. Există o varietate de nuanțe și forme potrivite pentru orice față. Dacă vrei să mergi pe stilul retro, optează pentru cele în formă pătrată sau rotundă. Dacă ești mai îndrăzneață și îți dorești ceva mai modern, șic, optează pentru o pereche în stil cat-eye.

 

Hot this summer – cu ochelari fără ramă sau semi-ramă

 

Îți surâde ideea de a vedea bine, dar să nu fie prea observabil că porți ochelari în timp ce citești o carte, bronzându-te pe șezlong? Ochelarii fara rame sunt ideali pentru persoanele ce preferă minimalismul în viața lor. Probabil la un moment dat vei și uita că îi porți având în vedere că nu-ți mai apare rama în spectrul vizual. Până la urmă cu simplitatea nu ai cum să dai greș vreodată, iar acest design se potrivește cu orice ai alege să te îmbraci.

 

Ochelarii cu ramă transparentă – o altă alegere minunată

 

Acest tip de ramă este ideală pentru cei ce își doresc o nuanță mai vagă pentru ochelarii lor. Nu toată lumea este adepta ramelor negre ce atrag atenția din prima către față. Ochelarii transparenti, fie ei cu sau fără culoare, oferă feței un aspect mai blând, fără să eclipseze trăsăturile tale.

 

Ochelarii supradimensionați, geometrici și cu modele inedite

 

În acest an se observă o preferință crescândă pentru purtarea ochelarilor cât mai neobișnuiți, în forme și culori atractive și cu imprimeuri ca cele de tip tortoise, ce redau un aspect vintage. Vei regăsi pe site-ul nostru o varietate de modele din care să alegi ce-ți place.

 

Ai găsit o pereche de rame ce te interesează din noile tendințe? Noi îți oferim consultanța necesară și creăm ochelarii perfecți pentru tine.

 

 

 

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!