Wishlist0
Produse

Lentile de vedere ZEISS ClearView Bluguard UV

Cod produs: ZEISS CWBG
Lentile de vedere ZEISS ClearView Bluguard UV -33%
Lentile de vedere ZEISS ClearView Bluguard UV
0.00 0 review-uri
Producător: Zeiss
Beneficii:
Preț recomandat (PRP): 400 lei
400,00 lei 268,00 lei
fără dioptri
Credit module TBI Bank RO 3.2.3
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 2
Descriere

Prețul este valabil pentru lentile ZEISS Clearview Bluguard UV fără dioptrii. Vrei lentile premium ZEISS Clearview Bluguard UV și ai dioptrii trimite-ne reteta pe Whatsapp si iti vom face o oferta de pret personalizata.Nu vă mulțumiți cu standard.

Alegeți lentilele monofocale ZEISS ClearView

Nu faceți compromisuri când este vorba de vederea dvs. Lentilele monofocale ZEISS ClearView oferă o claritate excelentă a vederii de la centrul lentilelor la periferie, cu lentile mai plate, mai subțiri și mai estetice decât lentilele convenționale.


Aspect frumos sau claritate? Ambele!

Multe lentile standard au problema că trebuie făcute compromisuri optice pentru a vă oferi un produs suficient de subțire și plat pentru un aspect plăcut. Însă lentilele monofocale ZEISS ClearView nu sunt standard. Acestea vă oferă o vedere clară excelentă și lentile cu aspect estetic în același timp.
Găsiți opticianul ZEISS cel mai aproape de dumneavoastră și alegeți lentilele monofocale ZEISS ClearView acum.

Lentilele monofocale ZEISS ClearView sunt disponibile cu

Tratamente DuraVision® și din material BlueGuard

Tratamentele pentru lentile din familia DuraVision® de la ZEISS oferă multe beneficii, cum ar fi rezistența crescută la zgârieturi, proprietățile foarte bune antireflex și o suprafață mai rezistentă la murdărire și mai ușor de curățat.

În plus, lentilele monofocale ZEISS ClearView sunt disponibile și cu cea mai recentă tehnologie de filtrare a luminii albastre – ZEISS BlueGuard; care filtrează până la 40% 5 din lumina albastră potențial dăunătoare și iritantă.Review-uri
Acordă o notă: