Wishlist0
Produse

Ochelari de soare Swarovski SK7007 400487 53

Cod produs: 166115
Ochelari de soare Swarovski SK7007 400487 53-15%
Ochelari de soare Swarovski SK7007 400487 53
Ochelari de soare Swarovski SK7007 400487 53
Your browser does not support SVG
Lungime brat:
140 mm
Your browser does not support SVG
Punte nazala:
17 mm
0.00 0 review-uri
Producător: Swarovski
Beneficii:
Preț recomandat (PRP): 990 lei
990,00 lei841,00 lei
la comanda
Credit module TBI Bank RO 3.2.3
Descriere

Ochelari de soare Swarovski SK7007 400487 53

Suntem un retailer oficial și autorizat de Swarovski

  Atât ochelarii, cât și ochelarii noștri de soare sunt furnizați direct de producătorii Swarovski - cu care lucrăm îndeaproape pentru a vă oferi cel mai bun preț, ultimele colecții și promisiuni de  garanție.

        Despre brandul Swarovski

  Swarovski este un brand austriac renumit, cunoscut pentru creațiile sale rafinate din cristale și modelele pline de farmec. Înființată în 1895, Swarovski a devenit sinonim cu lux, precizie și măiestrie de neegalat.

  Ochelarii Swarovski întruchipează angajamentul mărcii față de frumusețea și eleganța excepțională. Fiecare pereche de ochelari de soare Swarovski emană un sentiment de glamour și sofisticare, cu ornamente orbitoare din cristale care adaugă o notă de strălucire.

   Ochelarii de soare Swarovski sunt renumiți pentru designul lor opulent și atenția la detalii. Colecția prezintă o gamă largă de stiluri, de la rame supradimensionate până la forme elegante de ochi de pisică și aviatori clasici. Ochelarii de soare Swarovski încorporează adesea accente de cristal și modele complicate ale brațelor, creând ochelari care sunt atât la modă, cât și strălucitori. Lentilele oferă protecție UV excelentă și claritate vizuală, asigurând sănătatea și confortul ochilor.

  Meșteșugul este în centrul colecțiilor de ochelari Swarovski. Artizanii calificați ai mărcii lucrează manual cu meticulozitate fiecare piesă, asigurându-se că fiecare detaliu este executat cu precizie și grijă. Angajamentul Swarovski față de calitate este evident în integrarea impecabilă a cristalelor semnăturii lor în modelele de ochelari.

 

 Colecțiile de ochelari Swarovski sunt sinonime cu glamour și rafinament, atrăgând persoanele care își doresc ochelari care să facă o declarație strălucitoare. Angajamentul mărcii față de frumusețea excepțională se extinde dincolo de ochelarii săi, deoarece Swarovski este renumit pentru parteneriatele sale cu designeri de renume și colaborările care infuzează creațiile lor cu design inovator și perspective proaspete.

   Contribuțiile Swarovski la industria modei și-au consolidat statutul de brand global de lux. Ochelarii mărcii întruchipează un sentiment de opulență, lux și frumusețe strălucitoare, făcând din fiecare pereche o adevărată piesă de declarație, care captivează purtătorul și pe cei din jur.


  Noii tăi ochelari  Swarovski vor veni cu toate accesoriile oficiale și vor fi acoperiți de garanția noastră globală de 24 de luni.

Specificatii
Rame pentru: Femei
Tipul ramei: Intreaga
Forma rama: Pilot
Material rama: Metal
Culoare rama: Argintiu
Dimensiune lentila: 53
Dimensiune punte nazala: 17
Lungime brat: 140
Lentile polarizate: Nu
Culoare lentile: Gri
Filtru protectie UV: Cat. 3
Review-uri
Acordă o notă: