Cât costă lentilele de ochelari? » Grande Optique

Cât costă lentilele de ochelari?

Așa cum nevoile noastre sunt diferite, este clar că există o varietate de lentile care să se potrivească și care să se adapteze diferitelor  prescripții și nevoi, lentilele fiind personalizate și optimizate în funcție de vederea fiecăruia.

Cele mai des întâlnite tipuri de lentile sunt lentilele monofocale, ele ajutând pentru un singur câmp vizual, pentru vederea de aproape sau pentru cea de distanță. Stilul de viață solicitant, munca de acasă, orele lungi petrecute în fața calculatorului ne fac să amintim de lentilele cu  protecție la calculator. Pe lângă această protecție la dispozitive digitale, tipul aceasta de lentilă poate oferi și o protecție UV. Plusul acestor lentile constă în faptul că ele vor rămâne transparente din punct de vedere estetic, astfel încât fiecare dintre noi se poate bucura de filtrarea luminii albastre, absorbind în același timp și lumina UV, fără o schimbare vizibilă a lentilei.

Sunt lentile care vin și în ajutorul celor cu dioptrii mai mari. În acest caz vorbim de lentile cu un indice mai mare de refracție (lentile subțiate, spre exemplu 1.76), lentile care pe lângă latura estetică, ele contribuie și la comoditatea cu care sunt purtați ochelarii, aceștia fiind mai ușori față de o lentilă cu un indice de refracție standard (1.5). Pe lângă durabilitatea și rezistența acestora, ele sunt potrivite atât pentru adulți cât și pentru copii.

Dacă sunteți printre persoanele purtătoare de lentile cu dioptrii care au apelat la tot felul de alternative pentru a vă proteja ochii împotriva soarelui, aflați că există o alternativă mult mai simplă pentru această situație: ochelarii de soare cu dioptrii,. Aceste tipuri de lentile vin în completarea acelor ochelari de vedere cu clip-on sau a lentilelor heliomate, fiind foarte practici.

O altă categorie de lentile sunt cele progresive. Pentru că ochelarii de vedere cu lentile progresive combină beneficiul purtării unei singure perechi, atât pentru distanță cât și pentru aproape, prețul acestora va fi într-adevăr mai ridicat, însă acest cost merită, iar acest lucru este confirmat de către toți cei care apelează la acest tip de lentilă.

La Grande Optique suntem pregătiți să vă prezentăm numeroase tipuri de lentile, ținând cont de nevoile fiecăruia dintre dumneavoastră. Printre brandurile de lentile pe care le poartă pacienții și clienții noștri sunt lentilele Zeiss și Essilor. Aceste lentile pot fi monofocale, bifocale, progresive, colorate, heliomate, polarizate și tratate cu antireflex, protecție UV, filtru calculator precum și alte tratamente. Lentilele Varilux de la Essilor sunt printre cele mai bune lentile progresive din lume, iar cele Crizal Prevencia sau Crizal Sapphire ofera protecția maxima la dispozitive digitale. De la Zeiss amintim de SmartLife progresive, sau de DuraVision BlueProtect ce oferă protecție maximă la calculator.

Prețul lentilelor la Grande Optique este în funcție de produsele pe care le veți alege și cu siguranță împreună vom găsi cea mai convenabilă soluție. Specialiștii noștri cu experiență în optică medicală vă oferă sfaturi și prețuri foarte bune la tipul de lentile pentru care veți opta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna acum!