Wishlist0
Produse

Ce rame de ochelari se poartă în 2021?

Ce rame de ochelari se poartă în 2021?

Au existat de-a lungul timpului, numeroase prejudecăți pentru peroanele care poartă ochelari, aceștia fiind numiți ,,tocilari’’ sau în multe alte feluri. Cu timpul, acestea au dispărut și ochelarii au devenit din ce în ce mai populari. An de an, așa cum tendințele în modă se schimbă, așa se întamplă și în cazul tendințelor în ceea ce privește ochelarii.

Cei mai vânduți ochelari în 2021 sunt cei cu rama metalică. La Grande Optique există numeroase modele rame de ochelari 2021 pentru a mulțumi fiecare persoană. Putem aborda numeroase stiluri cum ar fi: cel retro unde putem opta pentru rama rotundă din metal, mai modern cu o rama cat-eye din metal sau pe stilul Aviator.

O altă tendință a anului 2021 este aceea a ochelarilor fără rame (pe capse) sau cu semi-ramă (pe fir). Aceștia reintroduc design-uri vechi care sunt încă apreciate. Indiferent de forma feței, acești ochelari se poartă ușor, potrivindu-se cu orice tip de ținută.

În ceea ce privește ochelarii de plastic, anul acesta se poartă ramele transparente. Au aparut numeroase rame de la diferite branduri care oferă o notă elegantă purtătorilor acestora. Dacă preferați ca ochelarii dumneavoastră să se prezinte într-un mod mai discret, mai elegant, alegerea perfectă este acest tip de rame. Nu doar ca sunt numeroase varietăți și culori, dar au apărut noi modele ce pot atrage orice privire.

Anul acesta nu scapă de trendul ochelarilor supradimensionați, de diferite culori îndrăzenețe, dar și forme aparte. Ochelarii geometrici, în special cei hexagonali sau octogonali, dar și cei turtoise care vin de fiecare data cu diferite printuri și combinații de culori reprezintă cele mai noi tendințe ale ramelor de ochelari 2021.

La Grande Optique vă a?tepăm având mereu cele mai noi rame de ochelari de la cele mai renumite branduri, printre care Prada, Bvlgari, Ray-Ban, Silhouette, Guess, Police, Furla, Carolina Herrera, Vogue, Escada, Blumarine și alte mărci care dictează trendul pentru fiecare an.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs