Cum alegi lentilele de contact potrivite tie » Grande Optique

Cum alegi lentilele de contact potrivite tie

 

Purtarea ochelarilor nu mai este un chin sau o frustrare, dat fiind ca acum exista o gama larga de optiuni. Rolul estetic al ramelor vine oarecum sa compenseze cu nevoia de a purta astfel de accesorii. Poti incerca noi look-uri, aparitii versatile. Ce te faci insa, cand doresti sa practici un sport si ochelarii nu ii poti purta? Solutia? Lentilele de contact.

 

Lentilele de contact, avantaje multiple

 

Aceste accesorii vin la pachet cu libertatea de a putea practica diverse activitati fara sa te mai preocupe ochelarii de pe ochi. Ai de asemenea un camp vizual mai larg, un plus de siguranta pentru tine, avand vizibilitate din orice unghi.

 

In cazul femeilor vorbim si de o expunerea mai buna a chipului, a ochilor, pentru ca sunt fane ale make-up-ului si uneori se simt ascunse in spatele ramelor de ochelari. Iata ca exista o alternativa.

 

Nu se aburesc, nu le dai jos atat de des pe cat o faci poate cand ai ochelari, pe care ii stergi si de care ai grija in mod constant. Este adevarat ca in cazul lentilelor este posibil sa te confrunti cu o oarecare dificultate la primele aplicari. Insa repetitia este mama invataturii. Mai intai de toate, iata un ghid util despre cum sa le alegi:

 

  • Respecta recomandarea medicala

 

Pentru cei care sufera de astigmatism recomandarea este despre lentilele de contact cilindrice sau torice. Vorbim despre nevoia de o corectie optica de peste 0,75 dioptrii.

 

Pentru cei care sufera de presbiopie, viciu de refractie care apare dupa varsta de 40 ani, si doresc purtarea lentilelor de contact atunci se recomanda lentilele multifocale. Astfel, pacientul este ajutat de aceste lentile sa vada clar la distanta, dar si la apropiere.

 

  • Alege corect si obisnuieste-te cu noua metoda

 

Vei descoperi o diferenta legata de faptul ca lentilele de contact sunt aplicate direct pe suprafata ochiului, prin urmare razele de lumina ajung direct pe retina.

 

  • Alege tipul de purtare

 

Fie sunt de unica folosinta – iti doresti purtarea acestora din cand in cand, la un eveniment spre exemplu – fie sunt cele de utilizare zilnica.

 

Te asteptam la noi→https://grandeoptique.ro/ pentru un consult de specialitate si pentru a descoperi ofertele disponibile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna acum!