Garantii

Durata de garantia prevazuta pentru fiecare produs daca este utilizat in mod corespunzator, la indicatiile producatorului, este de doi ani pentru persoane fizice si un an pentru persoanele juridice.

grandeoptique.ro ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, clientul poate sa solicite lui GRANDE OPTIQUE sa expedieze factura si certificatul de garantie a acestora.

In cazul in care produsul prezinta vicii de fabricatie sau probleme de natura tehnica din fabricatie, produsul trebuie returnat pentru o expertiza tehnica impreuna cu ambalajul original si un formular pe care se specifica problema constatata.

La solicitarea acordării garanţiei, cumpărătorul este obligat ca, împreună cu produsul defect, să trimită o copie a facturii și certificatului de garanție primite în colet împreună cu ochelarii.

GRANDE OPTIQUE înregistrează defecţiunile ce fac obiectul garanţiei în anexa de la certificatul de garanţie. Produsele sau părţile defecte, se vor înlocui în garanţie, fara cost sumplimentar daca se constata ca defectiunile sunt din fabrica.

Următoarele situaţii anulează acordarea garanţiei:

  • utilizatorul nu prezintă toate documentele solicitate;

  • intervenţiile sau reparaţiile executate asupra produsului de către firme și persoane neavizate duc la deteriorarea sau distrugerea produsului;

  • neconcordanţa dintre produs și caracteristicile înscrise în certificatul de garanţie apărută după momentul vânzării;

  • schimbarea stării originale a produsului.

Următoarele defecte nu sunt acoperite de garanţie:

  • defecte generate de zgârieturi, deformări, fisuri, distrugeri parţiale sau totale;

  • defecte generate de nerespectarea de către cumpărător/utilizator a condiţiilor de manipulare, transport, păstrare și utilizarea produsului prevăzute în termenii si conditiile de pe site;

  • defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor, vibraţiilor.

  • utilizatorul nu a utilizat produsul corespunzator, provocand deteriorari sau zgarieturi la produs

  • distrugerea sau deteriorarea produsului in urma unor accidente sau utilizari improprii