Lentile

Vrem să vezi cât de bine poți!

La Grande Optique vă oferim lentile optice cu opțiuni specifice (materiale, subțiere, tratamente, culori, prelucrări, etc.) ce sunt produse pe baza celor mai noi tehnologii utilizate la ora actuală în acest domeniu, dar adaptate pacienților conform nevoilor, dar și resurselor financiare.

Contează foarte mult alegerea lentilelor. La Grande Optique veți face cea mai bună alegere fiind informat și îndrumat de personal calificat… și răbdător.

Soluțiile complexe oferite de Grande Optique se adresează multiplelor nevoi individuale moderne, respectând cele mai exigente standarde de calitate. Dintre acestea enumeram: lentile progresive personalizate construite după parametrii individuali ai purtătorului, tratamentele fotocromatice de ultimă generație care sunt foarte dinamice și oferă protecție maximă și confort vizual sporit, tratamente antireflex cu abordare generală sau cu protecție specială pentru lumina albastră, cu caracteristici de superhidrofobie sau superdurificare, gamă completă de materiale organice cu indici de refracție de la 1.50 până la 1.74.

Indiferent de complexitatea situației dumneavoastră, lucrăm împreună până ajungem la rezultatul cel mai bun!

Întelegem particularitățile ochilor dumneavoastră și colaborăm cu toți furnizorii internaționali să vă oferim certitudinea vederii clare și protecția de care aveți nevoie, pe fondul general a unei experiențe plăcute.