Wishlist0
Produse

Livrare gratuita

Costuri livrare

Livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii depășește suma de 200 lei.

Dacă valoarea comenzii este mai mică de 200 lei, costul de livrare prin curier este de 25 lei pentru orice localitate din țară.

Livrare produselor se efectuează exclusiv prin intermediul firmelor de curierat rapid, iar aria de acoperire este națională. Produsele pot fi livrate oriunde în România, fără kilometri suplimentari. Livrarea gratuită este valabilă în condițiile de mai sus pentru comenzile din România.
Grande Optique SRL. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Ambalare colete

Produsele livrate prin curier vor fi ambalate în cutii din carton rezistente la șocuri. Dacă la primirea coletului, acesta prezintă găuri, rupturi, sau conținutul acesteia pare rupt/deteriorat, vă recomandăm să refuzați primirea lui și să ne contactați telefonic sau prin intermediul mail-ului pentru a verifica starea coletului.

Produsele comandate vor veni însoțite de factura în original, certificatul de garanție/confor­mitate și alte materiale informative sau publicitare. Dacă factura sau unul dintre produse lipsește din colet, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin intermediul mail-ului pentru a verifica situația și a remedia problema.

Timpul de livrare

Timpul de livrare se calculează pornind de la timpul de expediere (1 - 14 zile lucrătoare) și adăugând 1–2 zile lucrătoare. Termenul de livrare va fi comunicat in momentul in care veti fi contactat pentru confirmarea comenzii.