Wishlist0
Produse

Metode de plata

Ramburs (Numerar la livrare) – plata se realizeaza in numerar, in RON, direct la curier in momentul in care acesta ajunge cu coletul la adresa mentionata sau in cazul in care doriti puteti sa prealua produsele de la sediul nostru din Iasi.
Atentie! Plata se realizeaza dupa ce coletul este verificat. Daca observati deteriorari ale ambalajului, va rugam sa nu platiti si sa ne contactati de urgenta. In momentul efectuarii platii curierul va emite obligatoriu o chitanta, care trebuie sa contina suma platita si datele dvs.

  1. Transfer bancar (plata in avans) – pentru anumite comenzi ne rezervam dreptul de a percepe un avans in baza unei facturi proforme. Plata se va realiza in contul IBAN mentionat de pe factura proforma. Comanda se va valida doar dupa confirmarea efecturarii platii.

  2. Plata online cu cardul (platat totala sau partiala)  – plata se poate realiza in mod securizat (daca aveti un card VISA, MASTERCARD). Modulul de plata este oferit de platforma MOBILPAY. Datele cardului nu sunt salvate sau memorate de catre noi. Tranzactia si verificarile fiind realizate doar pe platforma MobilPay.

 Pentru orice nelamuriri sau intrebari va stam la dispozitie le telefonic sau email.