Optica din Iași cu peste 3.000 modele rame de ochelari de la cele mai cunoscute branduri.

Consultații precise, aparatură modernă. Prețuri imbatabile.

Vă așteptăm cu drag!

               Mereu noi modele de rame de ochelari! Cele mai noi colecții vă sunt prezentate în premieră: Silhouette, Dolce & Gabbana, Bvlgari, Tiffany&Co, Prada, Ray-Ban, Guess, Vogue, Police, Ralph Lauren, Tommy Hilfinger, Carolina Herrera, Emporio Armani, Furla, Ana Hickman, Nina Rici, Blumarine, Escada, Ted Baker, Michael Kors, Hackett, Just Cavalli, Pierre Cardin si multe altele …timp de probat să aveți!

                La optica medicala iasi GRANDE OPTIQUE, specialistii nostri va recomanda lentile adaptate nevoilor dumneavoastra in functie de rame ochelari iasi alese. Lentilele pentru ochelari pot fi si lentile progresive iasi, lentile heliomate iasi, lentile de soare cu dioptrii iasi  si alte tipuri de lentile de ultima generatie de la cele mai renumite branduri cum sunt lentile ZEISS Iasi si lentile ESSILOR Iasi.

                Va asteptam pentru a va recomanda cei mai potriviti ochelari progresivi Iasi in funtie de necesitatile si bugetul dumneavoastra. Permanent avem oferte si reduceri la ochelari progresivi iasi si la ochelari iasi.

               In ceea ce priveste oportunitatea de a alege ramele de ochelari potrivite pentru fizionomia dumneavoastra puteti sa vizionati si magazin ochelari iasi unde sunt prezentate online o parte dintre ramele pe care le puteti achizitiona.

                Va puteti programa la cabinetul oftalmologic iasi GRANDE OPTIQUE pentru oftalmologie iasi in vederea achizitionarii ochelarilor de vedere. Va promitem cele mai precise dioptrii si sfaturi folositoare pentru a alege ochelarii perfecti.

                 Vino la sigur!