Consultații

Primul pas în alegerea ochelarilor îl constituie o prescripţie corectă!
Obiectivul nostru este să oferim pacienţilor siguranţa celor mai precise dioptrii, a unui diagnostic corect şi tratarea afecţiunilor depistate cu ajutorul tehnologiei la cele mai înalte standarde.

Atât pentru copii, cât și pentru adulți, echipa de specialiști Grande Optique identifică și tratează problemele oculare asociate fiecărei vârste. Cu aparatura de ultimă generație, viciile de refracție pot fi detectate ușor, rapid, fără picături sau investigații suplimentare. Descoperite din timp, deficiențele de vedere pot fi mai ușor corectate.

Consultația se va efectua într-un mod confortabil și pentru cei mici, avantajele aparaturii noastre constând în rapiditatea și simplitatea consultului. Mai mult decât atât, pe parcursul investigației, copilul poate fi ținut în brațe de unul din membrii familiei. Astfel nu vor exista momente tensionate sau de neliniște pentru copilul dumneavoastră.

Consultația cuprinde:

Examen autokeratorefractometru, examen foropter automat, testul roșu/verde, stabilire acuitate vizuală, ocluzie automată pentru prevenirea acomodației la testele pentru astigmatism, măsurarea automată a distanței interpupilare, evaluare strabism (unde este cazul), stabilire dioptrii. În urma consultației se recomandă, dacă este necesar, examen biomicroscopie sau alte investigații.

Programările online se fac de Luni până Vineri 10:30 – 18.30 şi Sâmbătă 10:30 – 13:30.

Pentru alte intervale orare va rugăm să vă programați telefonic.