lentile pentru ochelari de vedere copii si adulti

Lentile ochelari vedere

Vrem să vezi cât de bine poți!

La Grande Optique vă oferim lentile iasi pentru ochelari de vedere cu opțiuni specifice (materiale, subțiere, tratamente, culori, prelucrări, etc.) ce sunt produse pe baza celor mai noi tehnologii utilizate la ora actuală în acest domeniu, dar adaptate pacienților conform nevoilor, dar și resurselor financiare.

Contează foarte mult alegerea lentilelor pentru ochelari. La Grande Optique Iași veți face cea mai bună alegere fiind informat și îndrumat de personal calificat… și răbdător.

Lentile adaptate fiecărui pacient

Soluțiile complexe oferite de optica medicală se adresează multiplelor nevoi individuale moderne, respectând cele mai exigente standarde de calitate. Dintre acestea enumeram: lentile progresive, personalizate construite după parametrii individuali ai purtătorului, tratamentele fotocromatice de ultimă generație care sunt foarte dinamice și oferă protecție maximă și confort vizual sporit, tratamente antireflex ale lentilelor pentru ochelari de vedere cu abordare generală sau cu protecție specială pentru lumina albastră, cu caracteristici de superhidrofobie sau superdurificare, gamă completă de materiale organice cu indici de refracție de la 1.50 până la 1.76.

Indiferent de complexitatea situației dumneavoastră, lucrăm împreună până ajungem la rezultatul cel mai bun și la lentilele cele mai adecvate!

Întelegem particularitățile ochilor dumneavoastră și colaborăm cu toți furnizorii internaționali de lentile pentru ochelari de vedere să vă oferim certitudinea vederii clare și protecția de care aveți nevoie, pe fondul general a unei experiențe plăcute.

Lentile monofocale

Lentile bifocale

Lentile progresive

Lentile de birou

lentile ochelari