Lentile progresive

Lentile progresive in Iasi de cea mai buna calitate disponibile la Grande Optique. Optica specializata in ochelari progresivi. Vino la sigur!

Indiferent de complexitatea situației dumneavoastră, lucrăm împreună până ajungem la rezultatul cel mai bun și la lentilele cele mai adecvate!

lentile progresive

La Grande Optique specialistii nostri va recomanda lentile progresive pentru o acomodare usoara si o vedere clara. Indiferent ca sunteti deja purtator de ochelari progresivi sau este pentru prima data cand veti purta lentile progresive Iasi stim sa va recomandam lentilele potrivite.

Intrebarile des intalnite ale clientilor nostri sunt urmatoarele:

1. In cat timp ma acomodez cu lentilele progresive?

R: Perioada de acomodare cu lentilele progresive este intre cateva zile si doua saptamani in functie de tipul lentilei ales, dioptrii, aditie si modul de viata al purtatorului.

2. Cat costa ochelarii progresivi?

R: Pretul ochelarilor progresivi variaza in functie de tipul de lentile ales. Exista lentile progresive cu tehnologii noi la care acomodarea este foarte usoara. La aceste lentile aberatiile sunt reduse oferind camp vizual mai larg pentru distanta, intermediar si aproape. In functie de aceste carcteristici ale lentilelor progresive, pretul se modifica. Va asteptam la Grande Optique pentru a va oferi cele mai bune preturi la ochelari progresivi Iasi. Specialistii nostri va recomanda ochelarii progresivi in functie de bugetul dvs. si de necesitati. Va asiguram ca ne vom incadram in orice buget cu o pereche completa de ochelari progresivi: rame si lentile progresive.

3. Lentilele progresive pot fi si heliomate?

R: Pe lentilele progresive se pot aplica aceleasi tratamente ca si pe lentilele obisnuite – monofocale. Aceste lentile progresive pot fi heliomate / fotocromate, care se inchid in functie de radiatiile UV pe diferite culori. Se pot aplica pe langa antireflex, filtre la lumina albastra, fitre UV, s.a. De asemenea lentilele progresive se pot colora pentru ochelari de soare cu dioptrii si pot fi chiar polarizate. Va asteptam la Grande Optique pentru a alege impreuna lentilele progresive potrivite pentru dvs.

4. Ochelarii progresivi sunt potriviti pentru mine?

R: Ochelarii progresivi ofera trei campuri vizuale si astfel veti putea vedea foarte bine atat la distanta cat si intermediar si aproape. Acesti ochelari sunt recomandati persoanelor active de peste 40 ani, la care a aparut presbiopia (dificultatea de a vedea clar la aporpiere). Purtand lentile progresive Iasi veti scapa de grija de ochelarilor pentru citit si dupa cum am spus veti vedea clar la orice distanta.

Vino la sigur! La Grande Optique puteti alege lentile progresive Essilor Varilux, Zeiss Smartlife si alte lentile de calitate premium si low-cost, pentru a ne incadra in bugetul dvs.

lentile progresive iasi
ochelari progresivi iasi