ochelari de soare de firmă în optica din Iași

Ochelari de Soare

Soarele nu arde doar pielea, ci și ochii. Știați asta?

Ochii noștri sunt la fel de vulnerabili la strălucirea soarelui ca și corpul, dar pe care-l putem proteja folosind diferite loțiuni. Expunerea prelungită a ochilor la razele ultraviolete duce la risc crescut de apariție a cataractei și a bolilor degenerative ale retinei.

Protejați ochii cu ochelari de soare

Pentru a vă proteja foarte bine ochii de soare, vă oferim o gamă variată de ochelari de soare de firmă, dar și de lentile de soare cu dioptrii, care se pot monta pe orice ramă de ochelari.

La Grande Optique Iași vă oferim posibilitatea personalizării ochelarilor de soare conform varietății stilistice (modern, clasic, urban, fashion, sport sau casual), materialelor speciale, a varietăților culorilor lentilelor și construiți după parametrii individuali. Astfel veți avea acei ochelari unici a căror design vor reflecta cel mai bine personalitatea și stilul dumneavoastră de viață, în deplină armonie cu fizionomia și preferințele vestimentare.

Principalul rol al ochelarilor de soare este de a proteja ochii de efectele negative ale radiațiilor ultraviolete și ale intensității luminoase puternice.

ochelari de soare Police Vogue Ralph