Felicitari! Ai descoperit o SUPER PROMOTIE la ochelarii de vedere!

Inscrie-te acum si ai REDUCERI de pana la 50% la ramele de ochelari + EXTRA 100 Lei reducere la achizitia ochelarilor. Peste 3.000 rame de ochelari intr-un singur loc. Oferta este valabila luna aceasta in Showroom-ul Grande Optique Iasi.

Inscrie-te acum Vezi rame de ochelari

Ai 100% sanse sa iti gasesti cea mai frumoasa pereche de rame si sa ai ochelarii perfecti la cel mai bun pret, conform bugetului tau.

GRANDE OPTIQUE are cel mai mare Showroom de optica medicala din Iasi cu peste 3.000 rame de ochelari care se pot proba de la cele mai renumite branduri.

100%

beneficiezi de EXTRA 100 Lei reducere pentru orice comanda de ochelari de vedere, iar ramele sunt deja reduse cu pana la 50%. Nu uita sa te inscrii pentru a beneficia de aceasta SUPER PROMOTIE!
INscrie-te acum!

Rame de ochelari pentru toate gusturile... la Grande Optique!

Vino la sigur!

La orice achizitie de ochelari de vedere din Showroom-ul Grande Optique Iasi beneficiezi de inca 100 LEI reducere fata de preturile deja reduse!

Inscrie-te la super promotie Vezi toate ramele

3 intrebari frecvente de la clientii nostri:

1. Daca am o reteta de ochelari pot veni la Grande Optique sa-mi comand ochelari de vedere?

Raspunsul este DA!

Cu siguranta vei gasi ochelarii potriviti cu reduceri de pana la 50% la ramele de ochelari si EXTRA 100 lei reducere luna aceasta.
Preturile sunt cu pana la 50% mai mici decat in alte locatii.

Inscrie-te acum!

2. Sunt pretentios / pretentioasa si nu mi-am gasit nicaieri o pereche de ochelari sa imi stea bine. Gasesc la Grande Optique?

Raspunsul este DA!

Cu siguranta vei gasi ramele de ochelari perfecte pentru tine doarece avem noutatile de la marcile renumite pe care le reprezentam. Grande Optique are cel mai mare Showroom de optica medicala din Iasi si aveti posibilitatea sa probati peste 3.000 rame de ochelari disponibile mereu in stoc.

INscrie-te acum!

3. Gasesc rame de ochelari in functie de forma feței mele?

Raspunsul este DA!

Cu siguranta consilierii Grande Optique te vor indruma sa iti alegi rama de ochelari potrivita fizionomiei tale pentru a avea ochelari perfecti. Consilierii nostri au experinta vasta in domeniu si te vor trata cu respect, profesionalism si multa rabdare!

Inscrie-te acum!

Despre noi... de la clienți

Inscrie-te acum!

Ofertă limitată! Reduceri de până la 50% la ramele de ochelari si EXTRA 100 LEI!

Vino la sigur!
  "În fiecare zi știm că avem responsabilitatea de a le oferi pacienților și clienților noștri servicii și produse menite să le depășească așteptările, respectând și onorând orice buget."

  Cu drag,

  Echipa Grande Optique

  PROGRAM SHOWROOM IAȘI:

  Luni - Vineri: 8:30 - 20:00

  Sâmbăta: 10:00 - 15:00

  Contact

  Showroom Grande Optique Iasi

  zona Podu Roș, Strada Nicolina nr.13

  Inscrie-te acum!

  Iasi, Strada Nicolina nr.13