Wishlist0
Produse

Felicitari! Ai descoperit o SUPER PROMOTIE la ochelarii de vedere!

Inscrie-te acum si ai REDUCERI de pana la 50% la ramele de ochelari + EXTRA 100 Lei reducere la achizitia ochelarilor. Peste 4.000 rame de ochelari intr-un singur loc. Oferta este valabila luna aceasta in în optica medicală Grande Optique Dorohoi.

Inscrie-te acum Vezi rame de ochelari
super promo

Ai 100% sanse sa iti gasesti cea mai frumoasa pereche de rame si sa ai ochelarii perfecti la cel mai bun pret, conform bugetului tau.

Nu pierde ocazia de a beneficia de consultatie gratuita pentru cele mai precise dioptrii si a avea ochelarii perfecti. Locuri limitate!

Cel mai mare Showroom de optica medicala din Iasi, GRANDE OPTIQUE cu experienta de 10 ani, a deschis acum si in Dorohoi. Puteti proba peste 4.000 rame de ochelari de la cele mai renumite branduri!

Noutatile sunt chiar aici, la GRANDE OPTIQUE Dorohoi!

100% beneficiezi de EXTRA 100 Lei reducere pentru orice comanda de ochelari de vedere, iar ramele sunt deja reduse cu pana la 50%. Nu uita sa te inscrii pentru a beneficia de aceasta SUPER PROMOTIE si de CONSULTATIE GRATUITA pentru cei mai buni ochelari! Inscrie-te acum
3 intrebari frecvente de la clientii nostri:
Inscrie-te acum! Locuri limitate! Consultatie gratuita pentru cele mai precise dioptrii si reduceri de până la 50% la ramele de ochelari + EXTRA 100 LEI! Cea mai buna oferta! Nu rata ocazia! Vino la sigur!

"În fiecare zi știm că avem responsabilitatea de a le oferi pacienților și clienților noștri servicii și produse menite să le depășească așteptările, respectând și onorând orice buget."

Cu drag,
Echipa Grande Optique

PROGRAM SHOWROOM Dorohoi:
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbăta: 10:00 - 15:00

Contact Showroom Grande Optique Dorohoi
Str. Ștefan Airinei nr. 2
Telefon programari Dorohoi:
0755364045
Inscrie-te la super promotie