Tendințe 2021: ochelarii de soare și importanța lor » Grande Optique

Tendințe 2021: ochelarii de soare și importanța lor

Poate că mulți dintre voi ați spune că tendințele în ceea ce privește ochelarii de soare nu sunt importante pentru voi, iar atât timp cât vă stă bine cu acea pereche de ochelari, nimic nu mai contează. Aveți dreptate, însă, ochelarii de soare nu sunt doar un element care se accesorizează cu geanta, pantofii sau sacoul, ei sunt cei care protejează ochii de razele soarelui.

 

Ochii sunt la fel de vulnerabili la razele soarelui precum pielea noastră, ori expunerea prelungită la razele ultraviolete duce la riscul de apariție a cataractei sau a bolilor degenerative ale retinei.

 

De aceea, atunci când alegeți o pereche de ochelari de soare, noi ca și specialiști recomandăm ca întâi să puneți accent pe protejarea ochilor si sa-i achizitionati de la o optica sau de la un magazin de nișă în acest domeniu, cât și bineînțeles sa tineti cont si de designul acestora.

 

Dacă ne raportăm la tendințele din acest an în ceea ce privește ochelarii de soare știm că se poartă cei oversized. De la pătrat și supradimensionat, cat eye, scut, geometric sau retro, aceste stiluri fac furori în această vară.

 

Pe lângă tendințe și stil, țineți cont și de recomandarea specialiștilor

 

De ce să optați pentru o optică sau un magazin de nișă când vă alegeți o pereche de ochelari de soare? Pentru că specialiștii din domeniu, vor fi la curent în permanență cu ceea ce se poartă, ce model se potrivește pentru fiecare persoană în funcție de structura feței și sunt în măsură să dea sfaturi în ceea ce privește calitatea, modelul, cât și designul ochelarilor.

 

De ce să ne alegeți pe noi

 

Pentru că avem experiență vastă în acest domeniu. În plus, avem o gamă foarte variată de modele și branduri de unde puteți alege ceea ce vi se potrivește.

 

La Grande Optique Iasi veți avea posibilitatea să vă alegeți ochelarii de soare conform personalității, fizionomiei, preferințelor vestimentare, cât și nevoilor pe care le aveți.

 

Vă stăm la dispoziție de fiecare dată când aveți nevoie, punem un accent deosebit pe calitate, dar și pe sănătate.

 

Așadar, pe lângă tendințele din acest an în materie de ochelari de soare, sănătatea ochilor cât și protecția acestora este extrem de importantă.

 

Vă așteptăm în cadrul opticii noastre din Iasi pentru mai multe detalii, sau online pe chat, sau putem discuta si telefonic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna acum!