Wishlist0
Produse

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.grandeoptique.ro este administrat si detinut de  Grande Optique Srl, punct de lucru: Iasi, str. Sf. Lazar nr. 30, CUI: RO30500067, J22/1273/2012, capital social: 30.000 lei.
1. Termenii utilizati
„grandeoptique.ro” este denumit ca si „site-ul”, „shop”, „furnizor” sau „prestator” si prezinta produsele si serviciile oferite de GRANDE OPTIQUE SRL,
Prin termenul „Utilizatorul” sau „Vizitator” intelegem toate personele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul grandeoptique.ro, indiferent de motiv.Prin termenul de „Membru” „client” intelegem toate persoanele fizice sau juridice care s-au inregistrat pe baza adresei de e-mail si a datelor oferite la inregistrare: Nume, Prenume, Denumire, date de identificare, etc..
Termenii „Acord”, „Contract”, „Termenii si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare a produselor si serviciilor oferite de firma.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Prestatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare in prealabil, a vizitatorilor si/sau a membrilor. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.
Prestatorul garanteaza utilizatorilor acces nelimitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor prestatorului, fara acordul prealabil scris al acesteia.
2. Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului, serviciilor si continutului acestuia. Toate acestea va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile stabilite in acest document, nu puteti beneficia de site-ul si serviciile oferite de prestator. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati „Termenii si Conditiile” noastre, fara nici o obiectie.
Prestatorul poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi „Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal.
3. Descrierea serviciilor
Site nostru ofera vizitatorilor si membrilor sai acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: produse, servicii atat pentru utilizare in scop personal.
Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile prestatorului includ diverse anunturi, mesaje administrative, continute de buletinele informative (newsletter) si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de Membru al magazinului online, existand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile si produsele sunt oferite „asa cum sunt”, iar site-ul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.
4. Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul nostru si pentru a achizitiona produse va obligati sa:1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si/sau in formularul de comanda online;2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, prestatorul are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze/stearga contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a shop-ului.
5. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe, baze de date, machete si bannere comerciale, pdf-uri si alte date – este proprietatea si apartin in totalitate a lui prestatorului/administratorului acestui site si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.Reproducerea sau folosirea fara acordul prestatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea informatiilor de pe site-ului/shop numai in limitele metionate in prezentul document. Dumneavostra, ca si utilizator, declarati ca sunteti de acord cu cele mentionate mai sus.
6. Produsele si serviciile oferite de prestator, politica de preturi
Prestatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si/sau certificat de garantie, formular de retur, conform legislatiei in vigoare.Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv prestatorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau in stoc.
Preturile si stocurile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate includ TVA (19%) sau TVA – redus (9%) pentru anumite produse si servicii si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul este exprimat in lei (RON). Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de prestator in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
In ciuda eforturilor noastre, unele produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate telefonic sau pe email.
Vanzarile cu pret redus fac parte din categoria practicilor comerciale si sunt reglementate la capitolul V -Practici comerciale din OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata cu modificarile si completarile ulterioare.In mod normal vanzarea in pierdere, sub costul de achizitie, este interzisa conform art. 17, cu exceptia situatiilor prevazute la art. 16 lit. a)-c), e)-i), precum si in cazul produselor aflate in pachete de servicii.Prin vanzare in pierdere, se intelege orice vanzare la un pret egal sau inferior costului de achizitie, astfel cum acesta este definit in reglementarile legale in vigoare.Astfel, potrivit art. 16 din OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata cu modificarile si completarile ulterioare, lit. a) –d):
1. a) vanzarile de lichidare care se pot realiza cu pret egal sau mai mic decat costul de achizitie, sunt supuse notificarii la Primarie pe baza unui inventar detaliat al marfurilor care se lichideaza, intocmit de comerciant, provenienta produselor care se lichideaza trebuie justificata cu documente legale. Se utilizeaza doar cand se lichideaza firma, cand isi schimba obiectul de activitate (cazul dvs), cand are loc intreruperea sau suspendarea de activitate, deteriorarea grava, cauzata de calamitati naturale, a stocului de marfa, integral sau partial etc.
2. b) vanzari promotionale, art. 32, pot avea loc in orice perioada a anului, se refera la produsele disponibile sau reaprovizionabile.Produsele supuse vanzarii promotionale trebuie sa existe la vanzare pe durata intregii perioade anuntate sau comerciantul va informa consumatorii ca oferta este valabila numai in limita stocului disponibil iar produsele respective nu se vand in pierdere, deci pretul de vanzare redus nu poate sa fie egal sau mai mic decat costul de achizitie
3. c) vanzari ale produselor care intr-o perioada de 3 luni de la aprovizionare nu au fost vandute, se pot realiza cu pret egal sau mai mic decat costul de achizitie si se aplica doar marfurilor care trebuie sa fi fost achizitionate cu 3 luni inainte de aplicarea reducerii.
4. d) vanzari accelerate ale produselor susceptibile de o deteriorare rapida sau a caror conservare nu mai poate fi asigurata pana la limita termenului de valabilitate, se refera in special la produsele alimentare si se pot realiza cu pret egal sau mai mic decat costul de achizitie.
Asadar, orice vanzari cu pret redus trebuie efectuate in stricta conformitate cu prevederile OG 99/2000, deoarece aceste tipuri de vanzari sunt supuse controlului ANPC. In cazul deteriorarii calitatii produselor se poate face o constatare in baza efectuarii de analize sanitare pentru trecerea produselor in alta categorie spre a fi valorificate daca este posibil, sau retragerii acestora de la consum.
Vanzarile sub pretul de achizitie nu au nicio implicatie de natura fiscala, daca pretul este justificat, ca urmare a faptului ca produsele respective numai sunt cerute pe piata, cu exceptia situatiei in care vanzarea se realizeaza intre persoane afiliate, caz in care organele fiscale recunosc tranzactiile la valoarea lor de piata prin ajustarea sumei veniturilor, in conformitate cu prevederile art. 11 alin. (2) din Codul fiscal.
In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email, puteti sa ne contactati si telefonic la numerele afisate pe site.
Prestatorul nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la: functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia prestatorului de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu (informator) iar produsele livrate pot fi diferite de imaginile prezentate in orice mod (culoare, contrast, accesorii, aspect, etc.).
7. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul nostru se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin trasnfer bancar, ordin de plata in baza facturii emise de prestator sau prin card bancar (plata online); dovada platii trebuie trimisa catre la adresa de e-mail specificata pe pagina de contact.
In cazul platii in avans sau transfer bancar, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in cont. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
Prestatorul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor comandate online, in avans.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
8. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania) si/sau in spatiul (Uniunii Europene), prin intermediul unor firme de curierat rapid (pentru produsele cu o greutate sub 100Kg si volum sub 1 metru cub) sau prin transportatori subcontractati pentru produsele care depasesc 100 kg si/sau au un volum marit.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 14 zile lucratoare. Termenul de livrare si costul livrarii va fi comunicat in momentul validarii comenzii, de catre prestator. Termenul de livrare poate sa fie mai mare in cazul produselor care nu sunt pe stoc si/sau sunt produse personalizate.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat sau transportator telefonic.
In momentul receptiei produselor va rugam sa verificati coletul inainte semnarii / platii coletului, in prezenta reprezentantului firmei de curierat. In cazul in care semnalati deteriorari ale ambalajului, este important sa ne contactati telefonic. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
Prestatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de prestator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de prestator fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de prestator de la acest client.
9. Garantia produselor
Garantia prevazuta pentru fiecare produs, este de minim un an.
Prestatorul ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, clientul poate sa solicite sa expedieze factura si certificatul de garantie a acestora.
In cazul in care produsul prezinta vicii de fabricatie sau probleme de natura tehnica din fabricatie, produsul trebuie returnat pentru o expertiza tehnica impreuna cu ambalajul original si un formular pe care se specifica problema constatata.
La solicitarea acordării garanţiei, cumpărătorul este obligat ca, împreună cu produsul defect, să trimită o copie a facturii și certificatului de garanție primite în colet împreună cu ochelarii.
Prestatorul  înregistrează defecţiunile ce fac obiectul garanţiei în anexa de la certificatul de garanţie. Produsele sau părţile defecte, se vor înlocui în garanţie, fara cost sumplimentar daca se constata ca defectiunile sunt din fabrica.
Următoarele situaţii anulează acordarea garanţiei:
• clientul nu prezintă toate documentele solicitate;
• intervenţiile sau reparaţiile executate asupra produsului de către firme și persoane neavizate
• utilizarea neadecvata care duce la deteriorarea sau distrugerea produsului;
• neconcordanţa dintre produs și caracteristicile înscrise în certificatul de garanţie apărută după momentul vânzării;
• schimbarea stării originale a produsului.
Următoarele defecte nu sunt acoperite de garanţie:
• defecte generate de zgârieturi, deformări, fisuri, distrugeri parţiale sau totale;
• defecte generate de nerespectarea de către cumpărător/utilizator a condiţiilor de manipulare, transport, păstrare și utilizarea produsului prevăzute în instrucţiunile de utilizare ce însoţesc produsul;
• defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor, vibraţiilor.
• utilizatorul nu a utilizat produsul corespunzator, provocand deteriorari sau zgarieturi la produs
• distrugerea sau deteriorarea produsului in urma unor accidente sau utilizari improprii
10. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Prestatorul respecta legislatia in domeniu cu privire la incheierea si executarea contractelor la distanta. Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.”
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare a produselor poate revenii in sarcina prestatorului iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se face numai in contul IBAN al clientului specificat  si comunicat de client in formularul de retur.
Nu se accepta colete cu ramburs.
Toate produsele returnate trebuie să fie:
• intr-o stare perfecta, fara urme de utilizare vizibile
• cu etichetele originale si in ambalajul original
• cu toate accesoriile aferente
• certificatul de garantie in original
• insotite de formularul de returnare completat si semnat de catre proprietarul produsului
NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
Nu se pot returna  produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, indoieturi, etc.
Nu se pot returna produsele personalizate realizate la cererea clientului, (ex. rama de ochelari cu lentile de vedere realizate in functie de reteta clientului.)
Produse cosmetice de uz personal si intim.
Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:
Expeditor: Nume PrenumeAdresa: Str. Nr. Oras, JudetDestinatar: GRANDE OPTIQUE SRLAdresa: Str. Sf.Lazar nr. 30, Iasi, jud Iasi, RomaniaTelefon:  +40 758.345.547
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. Aceasta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.
NU SE ACCEPTA COLETELE RAMBURS!
Modelul de formular tip pentru returnare produse:
====================================================================================
Denuntare contract / Returnare produs
Subsemnatul …………………..………………….., posesor al CI seria ………., nr. ………………….., emis de ………….………………….., la data de …………..……, cu domiciliul in localitatea ……….………………….., judet …………………………….., strada ………………………….., am cumparat [bunul achizitionat / contractul cu nr.] …………………..…………………..…………………..………………………… in data de …….…………………..
Cu aceasta ocazie, am achitat suma de ………………… lei pentru factura fiscala seria …… nr. …………………..
In baza dreptului de denuntare unilaterala a contractului prevazut de O.U.G. 34/2014, doresc sa returnez bunul achizitionat/sa reziliez contractul si solicit returnarea sumelor platite in contul bancar [precizeaza codul IBAN al contului unde vrei sa incasezi banii]
Cont iban: ………………………………………………………..  Banca:……………………………..
Nume beneficiar: …………………………………………….
Data………………………………..                                                           Sem…………………………………..
=====================================================================================
11. Inlocuire sau retur bani
In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre prestator in contul indicat la completarea formularului, daca sunt indeplinite toate conditiile.
Pentru orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie pe email sau telefon.
In momentul efectuarii unei comenzi online, Clientul declara ca a luat cunostiinta si este total de acord cu cele mentionate mai sus.
12. Comentariile utilizatorilor pe site-ul nostru
Utilizatorii care acceseaza site nostru pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare de catre un reprezentant al prestatorului. Prestatorul isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Prestatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera prestatorului  si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa specificata in formularul de contact.
13. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Prestatorul detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului nostru pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului nostru mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati nostri despre prevederile prezentului articol. In acest context, prestatorul nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
Prestatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca prestatorul are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.
Abonatii si clientii nostrii pot cere oricand stergerea datelor din sistem, iar prestatorul este obligat sa stearga devinitiv datele.
14. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe shop si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
15. Responsabilitatile utilizatorului
Ca Utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe site-ul nostru.
Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
• sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
• sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
• sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
• sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
• incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate) ;
• incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, tip chestionare sau sondaje online, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
• avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
• promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri „crush”;
Prestatorul nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre Utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre Utilizatori.
Prestatorul actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre Utilizatori. Daca i se solicita de catre un Utilizator, prestatorul poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.
Prestatorul isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat si garantati dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
Politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.
16. Contul, parola si securitatea datelor
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati prestatorul in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs („logout” sau „delogare” sau „dezautentificare” ) cand doriti sa parasiti site-ul. Prestatorul nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Daca consideram de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoatem si sa stergem orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Prestatorul poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile noastre, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca prestatorul poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile prestatorului. Nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul shop-ului.
In cazul unor tentative frauduloase din partea unor utilizatori sau vizitatori, prestatorul va proceda la blocarea accesului si la sesizarea organelor competente si abilitate pentru a aplica legea.
17. Utilizarea materialelor
Prestatorul va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe shop doar in scopuri personale si pentru uz noncomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea prestatorului sau a furnizorilor. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a shop-ului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care sunt inchiriate de catre accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
18. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site
Prestatorul nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti site-ului. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati prestatorului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener.
Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Prestatorul nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; Prestatorul are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul la prestatorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale legate de cutite si produse realizate de el.
Toate iformatiile introduse pe site sunt oferite de producatori, furnizori si sunt cu titlul informativ. Pozele, textele si specificatiile tehnice sunt cu titlul informativ. Pozele pot suferi si pot avea unele modificari de nuanta, luminozitate sau culoare in momentul prelucrarii si in functie de factori care nu depinde de noi.
19. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul nostru NU va furniza catre terte parti si/sau parteneri informatii despre clienti sau orice date legate de acestea. Prestatorul nu isi asuma raspundearea pentru furtul prin efractie a datelor stocate in baza de date a shop-ului, dar va incerca protejarea datelor si mentinerea acestora intr-un loc cat mai sigur si va proteja informatiile prin criptarea lor cu parola.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca prestatorul nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.
20. Responsabilitatile prestatorului
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, prestatorul nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Pentru ca nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, prestatorul (prin agentii, colaboratori, administratorii si angajatii sai) este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
Prestatorul nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.
Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere, prestatorul nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.
21. Limitarea responsabilitatii
In toate cazurile, va sfatuim sau sa va documentati din mai multe surese si sa cereti ajutorul sau sfatul unui specialist. Raspunsurile si sau informatiile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate, prestatorul neputand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs de sanatate sau oricaror probleme aparute, datorita utilizarii produselor sau sfaturilor oferite pe website. Prestatorul precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite pe site nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului nostru, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva prestatorilor sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca prestatorul nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca prestatorul a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
• utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului;
• acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
• declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
• orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
utilizarea serviciilor site-ului nostru se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”.
Prestatorul nu ofera nici o garantie ca:
• serviciile vor implini toate cerintele si nevoile dumneavoastra;
• serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
• rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
• orice eroare de program va fi corectata;
Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de prestator, se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
22. Generalitati
Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol „Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si prestator in privinta utilizarii site-ului.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si prestator si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si prestator. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii ale prestatorului sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si prestator vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
Mentiuni Speciale ale Contractului adresate utilizatorilor/ membrilor site-ului:
NU aveti voie sub nici o forma sa faceti publicitate pe site-ul nostru prin alte forme decat cele permise, si doar cu accordul in scris al prestatorului.
NU aveti voie sa folositi in formulare puse la dispozitia Dvs cod HTML. Prestatorul isi rezerva oricand dreptul de a sterge acest cod si, daca considera necesar, poate sterge contul de utilizator/ membru.
ACEST site foloseste Cockie-uri, si nu aveti voie sa mascati sau sa utilizati ip-uri false, pe site-ul nostru puteti vizualiza sectiunea de cockies pentru a putea intelege ce sunt si ce reprezinta acestea.