Termeni și condiții

Politica de confidențialitate. Protecția Datelor Personale.

Cine prelucrează datele dvs. cu caracter personal?

SC GRANDE OPTIQUE SRL cu punct de lucru în Iași, str. Sf. Lazăr nr. 30, RO RO30500067, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J22/1273/2012

Ce date colectăm?

Date persoanale care rezultă din efectuarea programării solicitate de dvs. Pentru a putea face o programare este necesar să colectăm numele dvs, vârsta, numărul de telefon și adresa de e-mail. Putem folosi instrumente software pentru măsurarea și colectarea informațiilor despre sesiune, inclusiv timpii de răspuns al paginii, durata vizitelor la anumite pagini, informațiile despre interacțiunea paginilor și metodele utilizate pentru a răsfoi din pagină. ​

Cum colectăm informatiile?

Când efectuați o programare pe site-ul nostru, în cadrul procesului, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, vârsta, numărul de telefon, adresa de e-mail. Informațiile dvs. personale vor fi utilizate numai din motivele specificate mai sus.

De ce colectăm aceste date?

Vom folosi informațiile pentru a putea comunica cu dvs. în scopul realizării consultației solicitate de dvs.​

Ce facem cu informațiile dvs.?

Informațiile dvs. (numele, vârsta, numărul de telefon, adresa de e-mail) sunt stocate în sistemul nostru informatic securizat, ce respecta normele de asigurare a confidentialitatii si a integritatii datelor, conform cu cerintele GDPR. Sunt trimise la colaboratorii noștri pentru a putea executa produsele comandate de dvs.  Datele dumneavoastra sunt stocate numai pe sisteme localizate in interiorul Uniunii Europene. 

Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze. 

Nu vă trimitem mesaje publicitare sau de marketing.​

Cât păstrăm informațiile dvs.?

Datele dumneavoastra personale sunt pastrate de catre noi timp de maxim 1 lună, in funcție de data programării efectuate de dvs. După data programării, acestea sunt eliminate.

Drepturile dvs. asupra informațiilor

Ne puteți întreba ce informații avem despre dumneavoastră și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte.

De asemenea, puteți să ne cereți să vă oferim o copie a informațiilor și să nu mai stocăm informațiile dvs. fără nici un cost din partea dvs.

Pentru a trimite o solicitare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@grandeoptique.ro, sau la telefon 0736618420.

Update-uri la termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după ce vor fi postate pe site.